De combinatie Hamstra-Aldus

Als eenmaal de samenwerking ontstaan is zullen de meesten begrijpen dat er ook een geheel andere taakverdeling is ontstaan. Eric zal zich geheel gaan richten op het kweekgebeuren terwijl Johan zijn tijd kan steken in de vliegduiven. Maar, en dit zal voor vele duidelijk zijn, we doen gewoon heel veel in en na telefonisch overleg.

Sinds het samengaan, en na een goede selectie door gevoerd te hebben zijn er van verschillende hokken duiven gekomen. Onze basis zal gaan draaien om de van Dommelen duiven. Dit is ook de reden dat wij in enkele jaren tijd uit zowel alle topduiven bij Ko van Dommelen duiven gehaald hebben.

Eric en Johan samen met de grootmeester Ko van Dommelen.
 

Onze insteek in het geheel was dan ook, geen kleinkinderen, of iets van een zus of broer. Nee, proberen uit die goede...... En geloof me, deze zijn zeldzaam !!! En hoe wij buiten de van Dommelen duiven om kijken en zoeken naar versterking zal u duidelijk worden als u een kijkje neemt onder het blok stamopbouw.

Verder is het ons streven om binnen enkele jaren een leuk hokje op te bouwen zodat we jaarlijks enkele van onze geliefde ZLU concoursen kunnen spelen met een leuk ploegje duiven.

 

Eric met de honden Rex & Romy